torsdag 30 april 2009

Var hittar man 800 000 kr?

Jag sitter här och inser att jag behöver 800 000 kr till för att kunna köpa drömhuset som nyss kom ut på marknaden.

Var hittar man det över typ en natt?

4 kommentarer:

  1. Råna banken?
    Vinn på lotto?
    Sälj din man? ;-)

    SvaraRadera
  2. Ha ha, jag börjar nästan fundera på det nu. :-D

    SvaraRadera
  3. Jag drömde om dig, din familj och ert husletande i natt! Ni hade fått tag på ert drömhus och hade bjudit in oss för att komma och kolla. Det var ett minst sagt annorlunda hus. Enplans, öppet och stort som en galleria men ändå med mängder av pyttesmå rum som dök upp hela tiden. Du blev liksom förvånad själv - "jamen titta här, här har vi ju plats för en säng till!" Husets stora fördel och stolhet var dock BOWLINGHALLEN. Du hade nämligen haft ett krav på att en sådan skulle finnas innan ni valde hus. Din make hade inte varit lika sugen på det, men gett med sig. Vi fick en flashig genomgång av hallens alla finesser som lämnade oss djupt imponerade..! Känslan av att ni hade fått tag på nåt fantastiskt var så stark att jag fortsatte att tänka på det även när jag hade vaknat i morse! :D

    Så nu blir jag ju lite nyfiken när du säger att du har hittat ditt drömhus... Finns det några möjligheter till bowling därinne?? Och hur många rum är det, egentligen...? ;)

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha, jag tror jag döööör!!!! Nu har jag fått mig dagens skratt och en tankeställare, kanske vore det inte så dumt med en bowlinghall?! ;-)

    SvaraRadera