tisdag 21 april 2009

Dagens köp

Den här har jag nyss köpt på nätet:



Nu gäller det att hitta en cykel också...

6 kommentarer:

  1. Det är kanon med cykelkärra!! Min är förvisso något äldre men den är toppen! Ganska roligt också! Har man bar ett barn med går det i massor av packning! ;o)

    SvaraRadera
  2. Det bästa med den här är att man kan använda den som vagn också. :-) Då kan man koppla loss den på stan och shoppa loss med ungarna i vagnen.

    SvaraRadera
  3. Jag har varit inne på en sån,verkar ju smart..men att man kan använda den som vagn också,hade jag ingen aning om!!,nu vill jag ha en sån ännu mer...och en cykel då ;-)...och förmodlingen lite privatlektioner i hur man cyklar..sist jag satt på en cykel var nog för 12år sen! :-o...vad kostade den?
    kram på dig

    SvaraRadera
  4. Jag köpte den på Tradera för 1300 kr + 200 kr i frakt. Den är ny så det är ett väldigt bra pris.
    De andra som man kan göra om till barnvagn har kostat ca 2500 kr och uppåt.

    SvaraRadera
  5. kollade runt lite,såg en ny för 1695kr..sen kommer min karl med en upplysning...är det liggläge där i?...kan väl inte ha en bebis där i..vad ska jag ha den till då?..till senare är det ju jättebra,men kanske inte just nu :-D..Kiana behöver ju knappast sitta där!...ibland glömmer jag liksom tänka!
    Hi,hi..

    SvaraRadera
  6. Min går också att lätt koppla loss, men man får dra den efter sig eller skuva barnen baklänges. Det funkar iaf kortare sträckor men man shoppar inte loss på stan precis! :o)

    SvaraRadera