torsdag 7 maj 2009

Dottern

Hämtade nyss dottern på dagis.

Först kände jag inte igen henne eftersom jag lämnade henne i en beige jacka och när jag kom för att hämta henne hade hon en svart jacka. Jackan hävdade jag var en lånejacka....ända tills vi tittade på lappen i den där det (med min handstil) stod dotterns namn.

Sedan skulle jag lämna in schema inför hösten på båda barnen, då hade jag utelämnat maken (varför ska bådas namn vara med på pappret?) så in och ändra det.

Dottern var kall och blöt när vi åkte hem så jag fick bädda in henne i en filt i soffan direkt:

Tidigare på morgonen var jag på sonens skola och hade utvecklingsamtal med honom och läraren. Hans studieresultat är kanon, men inställningen och attityden sämre. Han tycker att allt är tråkigt och meningslöst och sprider sin dåliga inställning till de andra i klassen.
Det känns lite svårare att jobba emot detta men vi får hitta en lösning.

3 kommentarer:

  1. Så underbart frusen-trött-pömsig hon ser ut, min Smula!
    När det gäller den store mannen kanske man ska påminna om vilket ansvar han har för sin omgivning i och med sin begåvning med att få andra med sig. Fast det har du säkert gjort. Delvis p g a sin otroligt utvecklade verbala förmåga. Surpuppor får inga tjejer i förlängningen, kanske man ska säga till honom. Med tanke på vad som stod på hans msn häromdagen... "Snälla flickor kommer till himlen, stygga hem till K"
    Vad ska det bli av den mannen?

    SvaraRadera
  2. Idag använde han ordet "permanent" när vi pratade om var i klassrummet han vill sitta. Hur många 12-åringar gör det???

    Bra infallsvinkel, den ska jag använda.

    SvaraRadera
  3. Ser lite lagom frusen ut ;-)..men å så mysigt att få krypa ner under filten så!
    Hur har det gått för mannen o uppkörningen?..håller tummarna för att det gått bra!
    kram

    SvaraRadera