tisdag 23 september 2008

Menskopp

Herregud, det här bara måste jag dela med mig av. Jag har suttit här en halvtimme och skrattat så mycket att jag trodde att jag skulle väcka barnen.
Det här är en sida som försöker sälja en menskopp, dvs ett hjälpmedel vid mens. Dock har de misslyckats ganska rejält med översättningen till svenska.

Några exempel:

"Tappar du ditt jungfru vid softcup användning ?"

Oskuld översätts alltså här med jungfru.


"F : Hur vet jag om min Softcup inte passar ?
S : Tipiskt är det så att ditt vagina är trång bebodde."

"F : Hur fungerar Instead Softcup ?
S : Instead Softcup är värken tampong eller binda. Det är en mjuk engångs kopp som du bärra när det passar i en kopp til bossen er månads mens."

Vaddå, till chefen? Ehhh, jag fattar inte.

"Om du befinner någon bi-verk eller även en susning av nån känslig organ sluta omedelbart er prov och hälsa ditt barnmorska."

Vad skulle jag hälsa min barnmorska?

"Elfanten ha radio, får örhängaren, fiskarna krokar och fåglar med armband utan ring. Det enda klagomål hörs från from i gas; jag med det ena. Vem bryr sig ? Jag ville ochså ha sånt. Allt sagt sitter vissa med apan bakom sig och andra med djävlar - kortfattat är det var flinta finn marina som hänger på ? Vad bli då gänget - n ågra nunnor med massa småbarn i leden sylen hâuptkultur i mina klänning. I dagslägen priser är en mänskligt liv inte värd soppas mer apans - omdöme nollotta. Hur läget ? Vi på anser att virussar kan var kålbaserade genetiken som tränger på oss klotden i vågar. Husmartin tackar Menarch -Ja- det är där vid flöds mens vätske bakar uppe bakom hinnan och poolas; rinner ur i små droppar. Det är obekväm och behöver kirurg specialist som kan öppna detta. Det sägt om du ha vanlig flödde har du normala öppna hinna."

Vad har alla djur med mens att göra????

Ja ja, ni får läsa mer själva. Skratta gott!

http://www.softcup.se/Vanliga_frågor.asp

1 kommentar:

  1. Hahaha!! Påminner om den där polisen i Allo Allo Emliga Armén, som inte kan sätta en stavelse rätt.

    SvaraRadera