onsdag 30 mars 2011

My way

Jag mailade vår matbutik och påpekade att priserna på deras kaffekapslar var väldigt högt. De ville ha 69 kr för 10 kapslar när alla andra butiker tar 35-37 kr för precis samma sort.
Det visade sig att vår butik fått fel inköpspris så nu är det ändrat och vi kan köpa kaffet för 35 kr.
Som tack för hjälpen med detta får jag två paket kaffe av dem.

Things goes my way right now!

1 kommentar:

  1. Va bra att du såg det :) Ibland hjälper det att "klaga" när nåt är fel. Jag va på affären för några veckor sedan och skulle köpa curry. Dom har en stor burk bland de mexikanska grejjerna som kostar typ 2 dollar. Dom va slut och bland vanliga kryfforna kostade en liten burk (inte ens hälften av storleken på den mexikanska) 4 dollar. Jag frågade en kille som jobbar där (han är typ 50 nånting och sååå snäll. ger jämt ballonger till barnen.etc) om dom hade mer av dom stora burkarna. När han såg va det skiljde i pris så tyckte han att det va helt galet så ja fick 3(!) av dom små burkarna för samma pris som den stora (så nu har jag 3 burkar me curry som ja säkert inte kommer använda haha).

    sv. Ni va säkert på block of orange? Har bara varit där 1ggn, men folk säger att det är väldigt fint :) Jag älskar bokaffärer, så roligt att gå runt och titta.

    SvaraRadera