torsdag 18 februari 2010

Hjälp på väg

Igår surfade jag lite och letade efter mer info om barnmigrän. Jag hittade en mailadress till en sjuksköterska som var specialiserad på huvudvärk så jag mailade henne direkt. Redan i morse fick jag svar från henne där hon skrev att hon hade lite mycket just nu men att hon ska skriva tillbaka till mig nästa vecka och berätta lite mer. Hon skrev bara kort att hennes barn fick migrän som 2½-åring.
Dessutom skulle hon be sin man, som är neurolog, skriva till mig angående utredningar och undersökningar.
Vilka fantastiska människor det finns där ute!!

Hjälp är alltså på väg!

3 kommentarer:

  1. Tur att det finns så osjälviska människor, alltså som bryr sej så mycket för nån dom inte känner..härligt, jag har luskat lite, men inte hört nått om att vi på din fars sida skulle haft nån barnmigrän.. kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Underbart att hitta sådana människor! Det får mig att själv vilja hjälpa till på de områden som jag har erfarenhet av. Välvilja föder välvilja :)

    SvaraRadera
  3. Ibland hittar man dom ;-).. vi hittade en bra läkare på barnmottagningen.. Kiana har ju haft svår migrän sen hon var så liten också.. hon fick Inderal utskrivet i förebyggande syfte,nu har vi slutat på prov och än så länge går det ganska bra,huvudvärk får hon, men de hemska attackerna har hon inte haft på länge nu *peppar,peppar*... hör vad de säger om det?
    Lycka till och hoppas det blir bättre ♥

    SvaraRadera