onsdag 8 oktober 2008

Helt otroligt...

...hur dåligt man kan må när man precis har vaknat.
Jag har inte sovit i natt eftersom jag aldrig sover när jag har feber, och jag har ont i varje liten del av kroppen och halsen gör så ont att jag försöker undvika att svälja.

Skit också.....

1 kommentar:

  1. Usch vad ni drar på er förkylningar =( Man tycker ju att man borde vara immun efter ett tag... Vi har klarat oss över förväntan (än så länge) men har fått för mig att man är lite extra motståndskraftig när man är gravid? Herregud, jag kan ju t.o.m. äta chips utan att få finnar nu för tiden! =D
    Tänkte iaf dela med mig av ett tips som funkar för mig när jag precis börjar känna av lite symptom - det tycks stoppa hela processen om man dricker en skållhet kopp med något (typ mjölk, vatten och honung) samtidigt som man lägger sig i badet. Värmen kommer utifrån och in samtidigt. Efteråt är det på med varma stumpor och pyjamas och en vetekudde runt halsen. Man känner sig som en levande bastu. Det är nog ingen bra idé om man redan har fått hög feber, men just i början när man "bara" är frusen, tjock i halsen och matt. Har funkat för mig de tre senaste gångerna nåt har varit på väg. Men det förutsätter också förstås att man kan ta sig den tiden, att ligga i badet.. Inte helt lätt om man har massor av saker att stå i (barn tex...). Jag kommer antagligen att sakna den lyxen framåt vårkanten jag också ;)
    Krya på er!

    SvaraRadera