tisdag 29 januari 2013

Varning för skitbil!!!

Vi måste ha den värsta skitbilen man kan få tag på! Maken var och besiktade åbäket idag, och självklart gick den inte igenom. Märkligt nog var det bara saker för 3500kr som behövde åtgärdas den här gången, men den här bilen har varit riktigt dyr i drift!
Nu ska den in på lagning på fredag och ombesiktas på lördag. Så fort vi bara kan ska vi köpa en ny bil, men för att ingen annan ska få för sig att köpa en sådan här skitbil lägger jag ut en bild på en likadan bil som vi har.

Varning för denna bilen!!!



6 kommentarer:

  1. Har blivit varnad många gånger för Peugot tyvärr.... Hoppas ni får tag i bra bil nästa gång. // Lina

    SvaraRadera
  2. Vi hade exakt en sån som ni har fast en nyare variant, den började tuta av sig själv vilket var mycket pinsamt och en gång höll tutan i sig hela tiden och bara tjöt och då stod jag i ett parkeringshus, alla titta och undra vad som hände... skit pinsamt. Sen har det varit fel på givare, handbromsen fastnade så man fick klippa nån vajer. tja, va säkert något mer.. men jag vågar aldrig köpa en peugeot igen :) Hur pinsamt är det inte när man står i världens bilkö och bilen tutar irriterat av sig själv? :D

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha, jag dör!!!! Skulle vilja ha sett det faktiskt! Roligast måste ju ändå ha varit om man väntar på grönt ljus. :-p

    SvaraRadera
  4. Har oxå en skitbil, en Renault. Det är vår andrabil som stått stilla mest hela tiden för dem startar när den har lust. Den har haft alla fel som tänkas kan. Den har inte ens gått 8000mil men nu ska den bort. Har faktiskt beställt oss en liten Skoda Fabia. Den kommer nog att bli perfekt att skjutsa barnen i samt för övningskörning. Den andra bilen vi har är nämligen automat. Det är förövrigt en passat som är superbra. Kan verkligen rekommendera en, då vi även haft en tidigare som aldrig krånglat!
    Lycka till! Hälsningar Mia

    SvaraRadera
  5. Jag har faktiskt blivit rekommenderad Passat tidigare! Vi har dock bestämt oss för vilken bil vi ska ha. Den är dyr, men efter att ha provkört den var det klart! :-)

    SvaraRadera
  6. Vi är också jättenöjda med vår Passat!

    SvaraRadera