tisdag 15 januari 2013

Strandklänningar

När vi kom hem från Samos fick jag tacka min strandklänning för åren jag haft den och kasta den i soporna. Trådarna hängde både fram och bak och resåren hade helt gått ur.
Jag älskar att dra på mig en strandklänning när jag ska ner till poolen, eller går från poolen till poolbaren för en glass. Den här klänningen i frotté har varit underbar, eftersom den är axelbandslös har man också kunnat byta om under den, vilket är ett plus.
Sedan augusti har jag letat med blåslampa efter en likadan klänning, men inte hittat någon. Tjejernas strandklänningar är också för små så jag behövde klänningar till dem med.
Igår hittade jag alternativ som funkar till tjejerna hos Ellos, och till mig beställde jag en variant från USA som påminner om den jag hade innan:






Känns bra att förbereda lite inför resan. Först var jag lite besviken över resmålet eftersom jag ställt in mig på typ Mexico i 2 veckor, men nu känns det helt ok. Ska bli så skönt att kunna ta en löptur på morgonen längs havet och att sitta på mysiga tavernor på kvällen och äta middag.

2 kommentarer:

  1. Men Kanarieöarna är ju så härigt! Det kommer att bli kanon!

    SvaraRadera
  2. Ja det är helt ok, men vi har varit där massor av gånger tidigare och så gillar jag när det är riktigt varmt ute. Gran Canaria var det dock ett tag sedan vi var på, har varit på alla de andra öarna emellan. Nu valde vi en mindre ort för att slippa typ Playa Del Ingles, eftersom vi har hyrbil spelar det ju ingen roll.

    SvaraRadera