onsdag 29 februari 2012

Lite Disneypark-fakta

Nu ska jag berätta hur det går till när man ska till denna enorma Disneypark.
Först kör man till Disney-parkeringen och parkerar. Sedan tar man en buss till en ingång där man kan köpa biljetter, har man redan biljetter går man bara igenom. Sedan går man upp till en tågstation där man tar tåget en stund bort till själva parken. Väl där går man fram till första stationen där en man letar igenom ens väskor. Sedan får man gå till själva entrén där man stoppar in sin biljett OCH lämnar sina fingeravtryck i en maskin. På så vis kan ens biljett aldrig användas av någon annan än en själv.
Liiiiiite omständigt om jag ska vara ärlig! Föreställ er allt gående mellan alla dessa moment och otåliga eller trötta barn också! Våra barn har dock varit som änglar så det problemet har vi inte haft med detta.

Jag fick inte med det här klippet i förra inlägget, men det här var den läskigaste karusellen vi åkte, Pirates of the Caribbean. Klippet är mörkt och otydligt, men jag hoppas att ni får en känsla i alla fall.



DDottern har funderat under kvällen, och hon tror att hon vågar åka den en gång till, men lillan vill bara åka Peter Pan karusellen om och om igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar