måndag 27 februari 2012

Fiskar eller barn?

Ja det är frågan det! Poolen är så himla varm att det är nästan omöjligt att få upp barnen.
Dottern simmar, hoppar, dyker, står på händerna och gör kullerbyttor i vattnet. Lillan avancerar hon med eftersom hon inte ens ville gå i vattnet från början och nu försöker hon till och med hoppa ner i poolen.





Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så att vi kan dra iväg på shopping. Det ska tydligen bli regn idag och då passar det ju bra med shopping.

6 kommentarer:

  1. Hej, hoppas ni har det bra. Skulle kolla på Nascar från Daytona i går men det regnade tydligen bort, fegisar de vågar inte blåsa på i 300 km/h bara för att banan är blöt :) hälsa alla. /Mats

    SvaraRadera
  2. Mina små badnymfer! Det ser så härligt ut så fortsätt och njut! Kram!

    SvaraRadera
  3. Det var folk på vårt plan som skulle hit för Daytona tour eller var det hette.

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag är en "anonym" läsare, är bekant med kompisar till dig, vi har inte träffats. Planerar en motsvarande resa som denna om ett och ett halvt år (Florida tre veckor, med Disney och lite annat) och tycker därför att det är jätteroligt att följa allt som ni upplever. Jag är intresserad av att höra hur ni gick tilväga för att hitta bostad. Känns som att resebyråerna är onödigt dyra, men vågar man lita på privatpersoner? Skriv gärna lite andra matnyttiga tips i bloggen, jag suger åt mig som en svamp!
    Fortsatt trevlig resa!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  5. Hej Sofia!

    Vad roligt att du känner att du får lite inspiration från bloggen. Jag kan absolut skriva ner lite tips och sådant i bloggen, gör det när jag kommer hem. Jag har lärt mig mycket bra saker som är användbart när man bokar resa och biljetter här.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Tack! Egentligen har jag tusen frågor till... :-)

    Sofia

    SvaraRadera