onsdag 4 februari 2009

Snö

Det snöar ute och det ligger redan så mycket snö på marken att man skulle kunna åka pulka.
Detta får mig att överväga att behålla stora tjejen hemma i morgon och ta en utedag med barnen där vi åker pulka, dricker varm choklad ute och äter smörgåsar i en snödriva.
Inte är det som att skolka från skolan?

3 kommentarer:

  1. Det snöar här med!!
    Gravidfotografering...nyfiken jag blev..du har inte lust att lägga in bilder? ;-)
    Jag väntar också 3:e barnet nu,men första gången jag gör en sån fotografering...tror gubben min är mer nervös än jag,fast fotografen lovade att han skulle ha whisky redo till honom :-D

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! nu e ja här igen :) kan inte låta bli att titta in eftersom jag tycker din blogg är så oerhört bra och dessutom SNYGG! totalt impad o vill också lära mig... kankse jag o syster kan få gå i studiecirkel hos dig?? :)
    Ang att låta barnen va hemma från dagis.. Oj oj oj hur lyckligt lottade är inte barnen när dom har en mamma som hellre umgås och har kvalitetstid med dom - än skickar dom till dagis! Det är skrämmande sällsynt iaf på vårat dagis. Så helt rätt tänkt:) Tycker faktiskt att tom skolbarnen kan va hemma nån dag här och där, tar man bara reda på vad dom missar så finns det väl inget som är värt mer än NÄRVARANDE FÖRÄLDRAR!? Tycker verkligen att du är en superduper mamma, och beundrar verkligen mammor som dig o min syster som orkar med tempot! (och är lite avundsjuk om jag ska va brutalt ärlig-vart hittar ni styrkan?? Avundsjuk men inte missundsam :) Kramis från Maja

    SvaraRadera
  3. Vad go du är Maja! :-) Man tänker kanske inte alltid själv på det man gör som råkar vara bra, skönt att bli påmind. :-)
    Att fixa bloggen är enklare än jag vill erkänna, då verkar ju inte min blogg lika flashig längre! :-D

    SvaraRadera