tisdag 24 februari 2009

Så gick det med överraskningen

Vår mysiga överraskning till barnen blev tårar och besvikelse.

Vi skulle åka och hämta hem en kattunge på en ort ca 1 timme härifrån. Katten var underbart söt och kelig direkt, men den bajsade i kattburen så fort vi la in den. När vi skulle ta bort bajset upptäckte vi att det var blod på filten och det kändes ju som ett dåligt tecken.
Kvinnan som sålt katten till oss var jättebra och ledsen för det som hände, och naturligtvis tog hon tillbaka katten direkt.

När vi kom hem räckte inte ens semeltårta att få tjejerna på bra humör igen...

Nu undrar maken vad vi ska göra med kattgrejerna han och tjejerna köpte idag för 1000 kr. Vi får väl leta vidare antar jag.

3 kommentarer:

  1. Nej men fy så trist... Och stackars katt! Hur/var hittade ni den?? Finns som tur är många seriösa uppfödare och dessutom en mängd omhändertagna djur som behöver nya hem. Så ni kommer antagligen att hitta en frisk liten krabat snart!

    SvaraRadera
  2. Vi hittade den på Blocket och uppfödaren verkade jätebra och hon var också jätteledsen. Vi har haft mailkontakt sedan vi kom hem och hon var även ledsen för barnens skull eftersom de var så glada.
    VI hittar snart en ny, men det ska kännas helt rätt.
    De omhändertagna katterna är ofta skygga pga saker de varit med om, det funkar inte med barnen. Vi har tittat på Djurskyddet men hittade (av den anledningen) ingen katt där.

    SvaraRadera
  3. Vad tråkigt :-(...håller tummarna på att ni hitta en annan snart!
    kramiz

    SvaraRadera