måndag 1 april 2013

Ett äventyrligt dygn på skoter

Nu ska ni få höra om makens överraskningstripp han fick av våra vänner (systrarna) M &M med makar.

Kl 9.00 igår blev jag och maken upphämtade av den yngre M och hennes man. Efter några kortare stopp var vi vid lunchtid framme vid systrarnas barndomshem på landet. Där väntade en god lunch. Sedan klädde vi oss varmt och åkte ut i skogen. Bilen parkerades på en grusväg och så väntade vi en stund. Plötsligt hörs ett dån i skogen och 4 snöskotrar dyker upp. På dessa färdas vi sedan genom skogen tills vi kommer fram till en liten stuga. Där tillbringade vi fler härliga timmar. Vid stugväggen var det 20 grader varmt, solen sken från en klarblå himmel och sällskapet hade inte kunnat vara bättre.

Ena M:

....och hennes man:

Den andra M:

...och hennes man:
Grabbarna fixade kolbulle till oss, mycket gott!
Sedan stack vi iväg till en myr där de som ville fick prova att köra snöskoter. Jag var för feg, men maken fick blodad tand:

 

Fast han vurpade faktiskt en gång:

 

På kvällen satt vi och hade det trevligt, och M & Ms bror stod för musikunderhållningen. Så otroligt begåvad!

Först kl 3 i natt tyckte vi att vi fått nog och gick och la oss.

Så trevligt att även få en frukost tillsammans i morse innan vi skildes åt.

Kan inte nog tacka systrarna M & M samt deras män, deras bror med kompis och deras pappa. Alla hade planerat dagen så himla bra för oss och vi kände oss verkligen välkomna!

Känner mig lycklig som har så fina vänner!

 

1 kommentar:

  1. Underbart med såna vänner, sån vänskap ska vårdas! Härliga bilder också, kunde riktigt känna värmen och dofterna från kolbullarna! Sen ett tack för att vi fick låna de där små Smulisarna! :)

    SvaraRadera