söndag 7 december 2008

Ju mer jag...

...tänker på den där tomten igår desto snålare verkar han.
Så här svarade han på dotterns andra önskemål på listan:

Pepparkaka- "Det borde väl mamma baka många av till dig!" = Han har redan ätit upp alla pepparkakor som Tomtemor har bakat och försöker mörka hur glupsk han är. Som om det inte syns!

Godis- "Sånt får man väl inte i julklapp?" = Han äter upp godiset själv

En hund och en katt- "Det går inte för då bråkar de bara." = Han är rädd för vad jag och maken skulle ta oss till om han släpade hem det till oss, fegisen vågar inte chansa lite för barnens skull.

Snögubbe- "Det kan jag inte ge dig, det får du allt göra själv." = Han är alltså latast på Nordpolen, en snögubbe kostar ju inte ens pengar, det borde ju vara en perfekt present!

Vipp på rumpan sång visste han inte vad det var och en bonde kunde han nog inte fixa, så av 10 saker på önskelistan så kanske hon får två av Tomten. Någon Nalle Puh leksak och en apelsin-leksak.
Får hon inte det tänker jag överklaga!!!

1 kommentar:

  1. Den där Tomten får allt ta kompledigt under julen. Vi sätter vi in en vikarie istället! Hon hade ju så genomtänkta önskningar, så det var dåligt att inte tillmötesgå dem bättre. Han kanske är på väg in i nåntstressrelaterat? Trots att han bara jobbar en månad om året! Nej, fram med godmodiga tomtar! /Mommo, som just nu hyser galet mycket julkänslor!

    SvaraRadera