lördag 18 augusti 2012

Mystic

Ett av våra favoritställen på Samos var ju poolrestaurangen "Mystic Ocean". Det var så himla trevligt där att hela familjen ville åka dit nästan varje eftermiddag. På förmiddagarna bestämde jag och maken att vi skulle vara på stranden.

Under vår semester träffade vi en härlig familj som vi umgicks en del med under resan. Deras dotter och våra tjejer blev jättebra kompisar och lekte så fort de fick en chans. Vi vuxna drack vin, öl och drinkar och pratade om livet, precis som det ska vara!
Vi rekommenderade denna familj att uppsöka Mystic Ocean och vår sista dag på ön träffade vi dem där. På kvällen berättade de att de bokat hela stället för bröllop nästa sommar och vi är bjudna!
Vi blev så oerhört glada för deras skull eftersom vi vet att stället kommer att bli perfekt för deras bröllop. Det här är ett ungt, vackert par och stället är modernt och vackert, men samtidigt avslappnat.
Jag hoppas verkligen att vi kan vara där med dem nästa sommar och se vårt underbara ställe förvandlas till en stor fest.

Här kommer ett par videoklipp från Mystic Ocean:





Om ni någon gång besöker västa Samos får ni inte missa detta ställe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar