tisdag 24 januari 2012

Bra deal

Maken är hemma och idag åkte vi för att titta lite efter spel till tjejernas spelkonsoller inför resan. Dottern har ju ett Nintendo 3DS och lillan har makens gamla PSP. Till PSP är det väldigt svårt att hitta spel anpassade till barn, därför ville vi vara ute i god tid och leta lite. Jag sa till maken att vi längre fram borde köpa ett 3DS till lillan också, det är bättre för henne att koncentrera sig på det än att ta in alla intryck som finns i en stökig miljö.
Väl i affären insåg vi att det skulle bli nästan omöjligt att hitta bra spel till PSPt för lillan, men då berättade expediten att de hade ett 3DS utan kartong som var nedsatt från 1700 kr till 1090 kr. Efter att ha funderat på det några minuter köpte vi det och kom hem till en mycket glad lillan. Dessvärre visade det sig att någon lämnat tillbaka spelet till butiken av anledningen att det inte fungerade. Maken åkte tillbaka och fick ett helt nytt 3DS i kartong.

Det slutade alltså med att vi fick ett nytt spel, som i butiken kostade 1700 kr, men vi betalade 1090 kr. Helt ok!
Spelen till 3DS som tjejerna vill ha kostar 400-500 kr styck, och det är ju lite saftigt. Jag slängde ikväll iväg en order från England på samma spel, 3 st för under 500 kr inklusive frakt!

Gud vad bra jag är på att spendera pengar och även att få till bra köp!

1 kommentar: