måndag 10 augusti 2009

Sommaren lider mot sitt slut

Igår åkte vi med tjejerna till ett badställe så att de fick leka lite i vattnet en stund.





Då slog det mig att det troligtvis var sista gången i år vi åker och badar. Nu ska vädret bli sämre, och skola och dagis drar igång för oss snart så tiden kommer ändå inte att räcka till.

Kommer jag att sakna att gå barfota i kjol och känna sommarvinden mot mina ben lika mycket den här vintern tro?! Eller kommer jag att njuta av huset och vårt nya liv där?
Jag är inte en vinterperson på något sätt, jag åker inte skidor, är frusen av mig och är livrädd för att köra bil när det är snömodd ute. Med andra ord kommer vintern att slå mor mig lika hårt ytterligare ett år, men kanske att det kommer att vara lättare att stå ut med när vi har huset att mysa i.

Hoppas hoppas hoppas!!!

3 kommentarer:

  1. Såklart vinten kommer kännas lättare! TÄNK bara att få pynta huset till advent, baka i eget kök och tända ljus när du väntar hem mannen!! För att inte tala om alla sena studiekvällar framför laptopen ;o)
    själv älskar jag hösen med luften, färgerna och vinden, så nu går vi mor mystider!!

    SvaraRadera
  2. Förstår att ni ser framemot vintern då flytt o hus väntar..men jag vill ha sommar..att det alltid ska vara sommar, ljust, varmt..hela tiden!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Sommaren är skön, även att se tillbaka på. Dessutom har ni ju det undebara med huset att se fram emot. Däremot är det inte alltid lika enkelt att stanna till och njuta av ögonblicket som man är i, just nu. Det kan vara just det, det som är det svåraste som finns, som är hela upplevelsen! Tips? Ring mamma!:-)

    SvaraRadera