torsdag 14 augusti 2008

Kaotisk morgon

En typisk morgon hos oss är kaotisk trots att vi inte har några tider att passa. I morse skulle vi åka och handla mat efter frukosten, men så lätt kommer vi liksom inte iväg.

*Först skulle vi borsta tänderna och upptäcker att stora tjejens tandborste är borta, letar febrilt men den är väck. Letar fram en ny som hon inte vill ha, bråkar en stund och hotar med att hon inte får följa med, borstar tänderna.

*Sätter på lillan skorna och jackan men inser efter det att hon har bajsat, in i badrummet, av med allt, byter en blöja och sätter på alla kläder och skor igen.

*Jagar stora tjejen med pottan så att hon ska kissa innan vi åker, jag har inte tid eller lust med olyckor i bilen. Efter 10 minuter kissar hon, men då hittar vi inga byxor. Springer upp och hittar ett par byxor som är för små¨, de får duga. Sätter på stora tjejen skorna.

*På väg ut genom dörren känner på lukten att lillan har bajsat igen, in i badrummet igen, av med skor och alla kläder och byter blöja, på med allt igen.

*Stora tjejen har tagit av sig skorna och sitter och ser på tv, jagar henne och hotar med att lämna henne hemma, hon blir överlycklig.

*På väg ut genom dörren igen börjar regnet vräka ner. In igen och leta upp stövlar och regnjackor till alla. Ut igen och då duggar det bara.

Så här ser det ut varje gång vi ska någonstans, hur ska det gå nu i höst när vi ska ha tider att passa????

1 kommentar:

  1. Du driver ditt företag, familjen Estblom-Potts AB, på ett föredömligt vis! En liten fördel att åldras börjar gå upp för mig. Jag går ut genom dörren på morronen utan att ens reflektera över skor, bajs, pottor eller annat. Nåt att se fram emot, medelåldern?

    SvaraRadera