torsdag 28 augusti 2008

Jävla skit

Min mobil var inte alls lagad!!! De hade bara öppnat den och konstaterat att jag själv hade haft sönder den! Jag har aldrig varit så försiktig med en mobil som med denna, men killen i afären sa att den kan ha gått sönder bara av att ligga i min ficka. Tydligen så får man inte ha mobiler i fickor eller svara om någon ringer när det duggar ute, då går mobilerna sönder och man får bekosta kalaset själv.

Har det alltid varit så här eller är det en ny trend att allt går sönder bara man tittar på det, detta trots att priserna stadigt går upp?

Maken försöker dölja sin förtjusning över eländet, han har nämligen tjatat i flera dagar om en nu mobil som har kommit ut. Han köpte en ny för ett halvår sedan för över 4000 kr så jag tyckte att det kunde räcka, men nu lutar det åt att jag tar hans "gamla" mobil och han får köpa sin värstingmobil.

En annan idé som har kläckts hos oss är att vi kanske behöver ett tv-spel att roa oss med på kvällarna. Just nu förs en vild debatt om vi ska köpa Playstation 3 eller Nintendo Wii. Killarna vill så klart ha Playstation 3 och jag vill ha Nintendo Wii (enbart för att jag hittade ett kul spel till det, naturligtvis skyller jag på att tjejerna också ska kunna spela och att Wii är mer barnvänligt). Vi hade vägarna förbi ElGiganten idag och då satte jag maken i en soffa och lät honom spela bilspel med Wii. Jag är nu ganska säker på att det blir ett Wii snart.

Halsen är sämre så nu väntar sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar