onsdag 26 juni 2013

Ett annat problem delvis löst

Eftersom det regnade idag fick vi lägga kraft på inomhusprojekt istället. Efter ett morgonbesök på IKEA insåg vi att vi kanske delvis skulle kunna lösa ett problem vi brottats med sedan vi flyttade in här.

När vi köpte huset kom det som en överraskning för oss att alla garderober i hela huset saknade inredning. Inte en hylla eller låda, bara tomma garderober! Som en tillfällig lösning köpte vi sådana här och ställde in i samtliga garderober:

Vid närmare efterforskningar visade det sig att det inte finns inredningar i de mått som våra garderober har. Vi har insett att vi måste byta ut stommar och hela rubbet i vårt sovrum, men för tjejerna kändes det lite onödigt då bara hälften av garderoben behövde åtgärdas. Idag hade de stor rea på trälådor som nästan passade, och nästan duger bra när man levt med trådbackar i snart 4 år.

För mindre än 300kr per garderob blev det så här bra istället! Kanske inte perfekt, men bättre än innan och till en väldigt låg kostnad.

Imorgon ska vädret bli lite bättre så då fortsätter vi på vårt utomhusprojekt!

 

3 kommentarer:

  1. Nja, igår var det bättre men idag sämre igen. :-( Tack för omtanken!

    SvaraRadera
  2. Vad duktiga ni är på att lösa problem som hade kunnat bli riktigt dyra att åtgärda! Snygg och prydligt, det gillas! :)

    SvaraRadera