måndag 29 oktober 2012

Gör oss redo för tjejtripp

Imorgon bär det av på tjejtripp med de små. Det ska bli riktigt mysigt, även om det inte var så länge sedan vi tjejer var till Dalarna ihop och bodde på hotell.
Nu är det i alla fall så att killarna inte får följa med!


Det som är så härligt med barn är att de liksom uppskattar allt med små resor som dessa. Imorgon börjar äventyret redan på tåget där vi ska ha med oss plättar att äta till frukost. Sedan tycker dottern att det ska bli spännande att lära sig om människans utveckling genom tiderna, det pratar hon mycket om. En intressant fundering hon hade var:

"Om aporna blev människor, vad kommer då de apor vi har idag att bli till slut?"

Lillan är nöjd med det mesta så hon målar inte upp någon bild av vad som ska bli bäst, hon liksom njuter av allt hela tiden.
Själv längtar jag mest efter själva känslan av staden. Det var länge sedan jag bodde där, men känslan av att vara i Stockholm únder alla årstider kan jag frambringa när som helst. Det är något särskilt med att komma tillbaka till en plats där man en gång bott, och kanske extra mycket att komma tillbaka till en plats där man faktiskt födde sitt första barn.

Troligtvis blir det inte så mycket bloggat under de här dagarna, jag tar inte ens med mig datorn. Ni får en uppdatering på onsdag kväll istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar