Nam nam! Fläskfilén verkar jättegod! Hur gör ni den? Gino var längesen jag gjorde - det är ju så gott! Jag brukar använda vit choklad, men "vanlig" är inte helt fel det heller ;)
Vi bakade fläskfilén i ugnen, skar upp den, hällde över stekta champinjoner med basilika och vitlök samt tomater och toppade med mozarella. In i ugnen samtidigt som potatisklyftorna (om man har varmluftsugn) och så körde vi in efterrätten på eftervärmen. Jag brukar också använda vit choklad, men ville vara lite nyttigare igår. :-p
En helt ovanlig mamma som försöker få tiden att räcka till i vardagen.
Mina största laster är ett ständigt res-sug, en förkärlek till champagne och ett lätt beroende av barnböcker.
Jag är inte rädd för spindlar, men får nära-döden-upplevelser bara av att titta på en båt. Jag kan inte baka kanelbullar men bakar ofta och gärna cupcakes i alla möjliga smaker och färger.
Föredrar kvalitet före kvantitet, men är samtidigt galen i marknader och folksamlingar.
Här hemma pratar vi svengelska men förstår flera andra språk också.
Nam nam! Fläskfilén verkar jättegod! Hur gör ni den? Gino var längesen jag gjorde - det är ju så gott! Jag brukar använda vit choklad, men "vanlig" är inte helt fel det heller ;)
SvaraRaderaVi bakade fläskfilén i ugnen, skar upp den, hällde över stekta champinjoner med basilika och vitlök samt tomater och toppade med mozarella. In i ugnen samtidigt som potatisklyftorna (om man har varmluftsugn) och så körde vi in efterrätten på eftervärmen. Jag brukar också använda vit choklad, men ville vara lite nyttigare igår. :-p
SvaraRaderaJag känner att jag nog snart bjuder hem mig på middag till er! ;o)
SvaraRaderaKram!