måndag 15 november 2010

Måndagsmiddag

Ugnsbakad fläskfilé med mozarella och grönsaker. Till det potatisklyftor och rödvinssås:



Till efterrätt, Gino:



...med chokladgrädde:



Mätt och belåten!

3 kommentarer:

  1. Nam nam! Fläskfilén verkar jättegod! Hur gör ni den? Gino var längesen jag gjorde - det är ju så gott! Jag brukar använda vit choklad, men "vanlig" är inte helt fel det heller ;)

    SvaraRadera
  2. Vi bakade fläskfilén i ugnen, skar upp den, hällde över stekta champinjoner med basilika och vitlök samt tomater och toppade med mozarella. In i ugnen samtidigt som potatisklyftorna (om man har varmluftsugn) och så körde vi in efterrätten på eftervärmen. Jag brukar också använda vit choklad, men ville vara lite nyttigare igår. :-p

    SvaraRadera
  3. Jag känner att jag nog snart bjuder hem mig på middag till er! ;o)
    Kram!

    SvaraRadera