torsdag 24 juni 2010

Gårdagens besvikelse:

Plåstret på halsen ramlade av och jag upptäckte till min stora besvikelse att de bara fått bort en del av leverfläcken jag skulle ta bort. En stor del på sidan är fortfarande kvar och nu ser det ju ännu värre ut med en stor flik som hänger.

Sitter i telekö nu för att se vad de har att säga.

3 kommentarer:

  1. men herregud hur klantiga får läkare vara?! var du uppe på hud på sjukhuset eller på en vanlig vårdcentral? jag går på kontroller på hud och i mina ärenden har de varit jättebra!

    SvaraRadera
  2. Jag var på Öron-näsa-hals eftersom de satt på halsen. När jag ringde ansåg de inte mitt ärende som akut eftersom den inte var i riskzonen. De tyckte att jag skulle vänta och se om den skrumpnade och ramlade av. :-o Varför skulle den göra det???
    Jag väntar tills efter semestern, nu har jag ju ett stort blåmärke över hela halsen och det vill jag ju inte ha när jag åker...

    SvaraRadera
  3. Gud vilket konstigt svar du fick! för det första är det väl inte troligt att den skulle ramla bort nej, och för det andra - SKULLE den göra det skulle ju det också kännas läskigt ^^ menar, det är väl inte så man tar bort födelsemärken heller? haha.. bara till hälften och hoppas på att andra halvan blir nekrotisk och trillar bort? :P men förstår att du väntar och ser vad som händer :)

    SvaraRadera