måndag 7 februari 2011

Hur mycket ska man orka?

Kris för sonen på skolan idag. Han stack från skolan efter en incident och sedan tog det oss hela kvällen att prata och prata för att få honom att må lite bättre och orka gå tillbaka till skolan överhuvudtaget imorgon.

Jag har jättebra stöd för både lillan inom sjukvården och för sonen inom skolan, men som förälder tar man så klart den allra största delen ändå. Jag vill vara stark och orka kämpa med samma glöd hela tiden för mina barn, men dagar som denna tryter krafterna ordentligt. Man önskar att man kunde spola fram tiden och få svaren som bara framtiden egentligen kan ge oss.

Bäst att se till att få lite sömn, det blir säkert fler utmaningar imorgon...

2 kommentarer:

  1. En del dagar slutar sådär jobbigt att man bara känner sig slut, uppgiven, dränerad och ledsen... Försök att tillåta dig vara mänsklig och låta vissa saker bara hända. Ibland tar kraften slut och man önskar man hade övermänskliga krafter och ett trollerispö. Du kämpar så hårt och så mycket att ingen (med sitt förnuft i behåll) skulle kunna tänka annat imponerande tankar om ditt ständiga engagemang och självklara förhållningssätt till att dina barn och deras bästa kommer i första rum!
    Försök att vila, var lite ledsen (det hjälper faktiskt) och tänk på att vi snart får vila i varandras sällskap!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack för dina kloka kommentarer!! :-) Ja snart sitter vi i solen, och då kan problemen få rinna av en för en stund.

    SvaraRadera