torsdag 24 februari 2011

Förkylningen...

...börjar äntligen släppa en aning nu. Halsen känns bättre och snuvan är också en aningnen bättre. Tur det för imorgon är det dags för dagisfest med föräldrar och personal. Mat är beställd och jag och maken klurar lite på vad vi ska ha med oss att dricka. Det känns riktigt lyxigt att först åka på semester och sedan direkt komma hem till barnvakt och fest.

Idag var det också möte på sonens nya skola. Vi hade blivit lovade att få veta vilken klass han skulle gå i, men det hade kört ihop sig lite så vi får vänta på beskedet tills imorgon. Det står mellan två klasser och jag håller stenhårt tummarna för den ena av dem.
Sonen kände sig varmt välkommen av eleverna (han känner halva skolan) då stora gäng sprang fram och tjafsade om vems klass han borde få gå i. Kul att han är populär, men jag tvivlar fortfarande på om den skolan kan ge honom det han behöver.

2 kommentarer:

  1. Ja, han har ju tjatat sedan han började högstadiet så nu har jag gått med på att han får byta tillbaka till den skola han skulle ha gått på från början.

    SvaraRadera