Först gör man en röra med Philadelphiaost och creme fraiche som man brer ut på botten av ett lite djupare fat. Sedan lägger man ett tunt lager salsasås på den vita röran, därefter på med ett lager räkor och så lite riven ost. Sist hackade tomater och gurka som man låtit dra i citron, gräslök och lite salt och peppar. Ovanpå strör man riven ost igen och så äter man detta med kex. Supergott!!!
En helt ovanlig mamma som försöker få tiden att räcka till i vardagen.
Mina största laster är ett ständigt res-sug, en förkärlek till champagne och ett lätt beroende av barnböcker.
Jag är inte rädd för spindlar, men får nära-döden-upplevelser bara av att titta på en båt. Jag kan inte baka kanelbullar men bakar ofta och gärna cupcakes i alla möjliga smaker och färger.
Föredrar kvalitet före kvantitet, men är samtidigt galen i marknader och folksamlingar.
Här hemma pratar vi svengelska men förstår flera andra språk också.
vad har du i räk-grejset? ser spännande ut!
SvaraRaderaFörst gör man en röra med Philadelphiaost och creme fraiche som man brer ut på botten av ett lite djupare fat.
SvaraRaderaSedan lägger man ett tunt lager salsasås på den vita röran, därefter på med ett lager räkor och så lite riven ost. Sist hackade tomater och gurka som man låtit dra i citron, gräslök och lite salt och peppar. Ovanpå strör man riven ost igen och så äter man detta med kex.
Supergott!!!