fredag 2 mars 2012

Så det kan bli

Igår kväll tänkte vi gå och titta på fyrverkerierna i Magic Kingdom på kvällen. Resan dit tog 45 min, men vi har liksom pratat om det mycket och barnen var laddade. När vi väl kom fram visade de sig att vi inte kunde använda vår 5:e biljett (som vi hade tänkt) för att komma in utan vi skulle behöva betala 50 USD (332 SEK)var!!! Det var alldeles för mycket kände vi när vi redan hade löst 5-dagars biljetter för 7000 kr. Barnen blev jätteledsna men då gav kvinnan i receptionen oss pengar på ett presentkort på 34 USD som vi kan använda i någon av butikerna och så rekommenderade hon oss att åka till Disneys Polynesian Resort och se fyrverkerierna från deras strand.



Sagt och gjort, vi tänkte göra vad som helst för att barnen skulle få se fyrverkerierna. Oj vad förvånade vi blev när vi kom fram! Hotellet och trädgården var byggda som om vi var på Hawaii och i trädgården brann facklor längs gångarna.



När vi äntligen kom fram till stranden satt folk och grillade marshmallows runt en eld där och det fanns också en utomhus bio som visade Lejonkungen.
Våra barn blev som tokiga och sprang fram och tillbaka på stranden och byggde sandslott med händerna där i mörkret.
Fyrverkerierna såg vi jättebra, men upplevelsen av resorten var nog ännu bättre.



Nästa vecka ska vi tillbaka till Magic Kingdom och då kan vi åka dit och se fyrverkerierna vid slottet, igår kväll fick vi en annan upplevelse och det är vi jätteglada för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar