fredag 9 december 2011

Guldstjärnor

Dagis har börjat jobba med lillan inom sådant som hon behöver jobba på. Nu har de haft en specifik sak som hon ska göra varje dag, något hon under 2 år har vägrat att göra tidigare. Varje gång hon gjort det har hon fått en guldstjärna och när hon samlat på sig 5 guldstjärnor skulle hon få en belöning i form av Mini-Röris. Detta är nämligen det bästa lillan vet! På minner kanske lite om dansen?!

Igår fick hon sin 5:e stjärna och även belöningen. Det var en stolt och glad tjej som kom hem från dagis den dagen.

Det är så synd att lillan ska behöva öva på sådant som kommer naturligt för de flesta barn, men bra att inte bara vi kan träna med henne hemma utan att andra, i det här fallet dagis, kan hjälpa till. All hjälp hon kan få är guld värd!
Enligt hennes behandlare tror de att hennes funktionshinder inte kommer att märkas varken för henne själv eller för omgivningen när hon blir äldre. Tack vare hennes höga intelligens och tidiga diagnos kommer vi kunna hjälpa henne till ett liv utan problem av sitt funktionshinder.
Det är tydligen extremt ovanligt för flickor så här unga att få den diagnos som hon fått, men tack vare att vi redan är medvetna om problematiken kommer hon att kunna "lära rätt" från början istället för att få "lära om" högre upp i åldern.
Det känns bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar