söndag 23 januari 2011

Vilda lekar

Ytterligare en dag hade vi tur med vädret. Jag lovade tjejerna att vi skulle leta reda på en ny is att åka skridskor på och efter 30 minuters biljakt hittade vi en is precis vid en stor lekplats. Skridskoåkningen blev inte så långvarig, den nya isen var tydligen för "halkig" för tjejerna, eller så var det alla gungor, klätterväggar och rutschkanor som lockade.
Favorit gungan var en gunga av denna sorten:


(Obs, inte min bild)

Först ramlade dottern av, vilket gick bra. Sedan ramlade lillan av, vilket gick lite sämre.
Både över läppen och underläppen var så svullna att hon knappt kunde prata i bilen på väg hem, och så fick hon ju även skrap på kinden och hakan:



Nu på kvällen hade svullnaden lagt sig lite, men skrapmärkena ser inte så trevliga ut:



Vi fick i alla fall ett bra slut på kvällen genom att äta god mat och bada i bubbelbadet. Den här vintern har inte varit så bubbelbads-vänlig hittills Antingen för kallt eller för regnigt. Nu ikväll var det i alla fall bra badväder och vi njöt av att bubbla i mörkret under stjärnorna.

2 kommentarer:

  1. Uff, det där skrapet såg man inte så mycket av där ute tyckte jag. Kanske för att alla blir lite rödkindade när det är kallt och så. Förstår att hon var ledsen. Men tur att det gick bra med tänder och så.

    SvaraRadera
  2. Nej jag tyckte inte heller att man såg skrapet tidigare. Ja gud vilken tur att det inte var tänderna, det hade inte varit kul. Skrapet på kinden ser nog värre ut än det är, hon gnällde bara över läpparna.

    SvaraRadera