tisdag 9 juli 2013

En sömntuta med aptit

Lillan har alltid kommit in till oss på nätterna, och eftersom hon lever rövare när han sover har vi försökt få henne att stanna i sin egen säng. Tro mig, vi har provat allt för att få detta att fungera, men icke. Nattlampor, mutor, följa med henne tillbaka när han kommer in osv, men hon har alltid kommit in tillbaka.

Nu plötsligt sover hon som en stock i sin säng och är den sista att vakna på morgnarna! Klockan är nu 8:30 och vi andra har varit vakna i 30 min, men trots oväsen sover hon fortfarande gott.

Bilden ovan är från igår när vi var och badade.

Aptiten hos den här donnan kan också variera väldigt. I flera år fick vi gå på extra viktkontroller på BVC eftersom hennes viktkurva gick upp och ner så mycket. Idag vet vi att hennes aptit hänger ihop med hennes andra problem så vi oroar oss inte så mycket över det. Dock är det roligt att se henne när hon kommer in i perioder med stor aptit. Just nu äter hon som en häst och vi föder henne gladeligen med massor av mat. Undra om hon kommer att växa om storasyster under sommaren om det fortsätter så här?!

 

1 kommentar: