måndag 3 februari 2014

Slask och tråk

Vardagen är tillbaka så fort man landar. Slask ute, städ och tvätt inne. Och så ska jag ta igen de första två veckornas studier som jag missat. Saknar värmen och solen från Dubai, vill tillbaka direkt! Ja ja, det är väl bara att göra det bästa av det man har för tillfället.

Idag var en stor dag för lillan. Hon börjar nämligen fritids för första gången. Som hon har längtat! De andra barnen pratar ju hela tiden om fritids och hon har ingen aning om vad de gör där. Ska bli spännande att se hur första dagen gick!

Annat som händer under veckan är att dottern har vaccination i skolan imorgon. Tydligen skulle föräldrarna följa med som stöd, vilket jag tycker är fånigt! Jag har lärt mina barn att det inte är någon stor grej att ta spruta, och nu GÖR skolan det till en stor grej. Jag frågade dottern vad hon tyckte och hon sa att hon inte behöver ha någon med sig, bra!

Maken kanske åker på jobb i veckan, men det vet vi som vanligt inget om än. Annars är det väl vardag som vanligt här hemma med möten, ridning osv.

1 kommentar:

  1. Vad roligt för henne! Hoppas att hon har haft en bra dag på fritids!

    SvaraRadera