måndag 10 februari 2014

Arghhhh

Kl 02:20 i natt sa maken hejdå, hoppade in i en taxi och drog mot jobbet. Kl 07:00 ringer hans kollega mig och säger att han inte behöver åka ut till jobbet. Då stod maken redan på flygplatsen 27 mil hemifrån och fick alltså vända hem.

07:15 vaknar dottern och hennes krupphosta är om möjligt värre, alltså måste hon stanna hemma. Jag hade ett viktigt läkarbesök jag inte kunde ställa in och var alltså tvungen att gnugga mina grå. Iväg med lillan, på läkarbesök och tillbaka till dottern.

Kl 11:55 pratar jag med maken som väntar på en taxi nere på stan för att komma hem. 5 min senare ringer de från sonens skola och stuvar om ett besök som sonen skulle gå på kl 14:45 till att jag ska komma om 20 min! Hinner möta maken i dörren innan jag kastade mig iväg på mötet.

Fullständigt avskyr dagar som denna, de tar för mycket energi! Resten av dagen har jag fixat med andra tråkiga måsten och kämpat med att inte somna. Nu äntligen får jag sluta ögonen för dagen, och morgondagen kan ju faktiskt bara bli bättre!

1 kommentar: